AYTD, Antalya Muratpaşa 6. Yörük Çalıştayına katıldılar

AYTD, Antalya Muratpaşa 6. Yörük Çalıştayına katıldılar
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Akdeniz Yörük Türkmen Derneği ( AYTD) Genel Başkanı Arif Öztürk ve Başkan Yardımcısı Sibel Üzer Adana Yörüklerini temsilen Antalya Muratpaşa Belediyesinin organize ettiği  6. Yörük Çalıştayına katılım sağladılar.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığının düzenlediği Yörük Çalıştayına katılan Akdeniz Yörük Türkmen Derneği Genel Başkanı Arif Öztürk ve Başkan Yardımcısı Sibel Üzer “Yörük , Belediye Başkanı Ümit Uysal bu yıl 6.sı olmak üzere Yemek Kültürü adı altında düzenlediği  Yörük Çalıştay organizasyonundan dolayı kendisini ve ekibini buradan kutladıklarını” ifade ettiler.

Bu arada Adana’da yapılan tüm etkinliklere katılara Yörük Türkmen geleneğiniz yaşattıklarını, tanıtımları yaparak özümüzü herkese anlattıklarını belirten Akdeniz Yörük Türkmen Derneği ( AYTD) Genel Başkanı Arif Öztürk “Yörük Türkmenleri olarak seçimlerden sonra Adana bir çalıştay yapmayı düşünüyoruz. Başkan Yardımcımız Sibel Üzel ile birlikte çok sayıda etkinlikte bulunarak Akdeniz Yörük Türkmenlerinin tanıtımını yaparak ve geçmişimiz olan Yörüklerimizi her zaman ayakta tutmaya çalışıyoruz. Dernek olarak Yörük Türkmenlerimizin yemeklerini tanıtarak Adana ilimizde öncü olarak herkesin öğrenmesi için katkıda bulunduklarını” vurguladılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.