AYAMDER’den Başkan Akay’a nezaket ziyaret

AYAMDER’den Başkan Akay’a nezaket ziyaret
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Tamer Gülcan ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri; Cem Alabay, Halil İbrahim Paşa Özdemir, Zafer Ofluoğlu, Mustafa Göregen, Emrah Keskin, Mehmet İzlemek Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.

AYAMDER Başkanı Tamer Gülcan, Başkan Akay’a, Adana Büyükşehir imar yönetmeliği çalışmalarının her aşamasında paydaş olarak Ayamder’in yer aldığını, yaşamış olduğumuz deprem felaketi ve devamında gelişen ilimiz ölçeğindeki yapılarımızın durumu, ekonominin geldiği noktada ortaya çıkan yüksek maliyetler ve bunun sonucu konut fiyatlarındaki artışı, alım gücündeki düşüşü, konut kredi kullanımındaki azalma ile sektörün içinde bulunduğu sorunları aktardı. Konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek yakın ilgi
ve alakasına teşekkür etti.

“SORUNLAR BİR ARAYA GELİNCE ÇÖZÜLÜR”
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, AYAMDER Başkanı Tamer Gülcan ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Başkan Akay inşaat sektörünün yaşamış olduğu tüm sorunları masaya yatırmalıyız. Bu sorunları, ancak sektörün tüm paydaşları bir araya gelince çözebiliriz. Bu sorunları en kısa sürede el ele verip çözmek için birlikte hareket etmenin önemini vurguluyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.