AVUSTRALYA BAŞBAKANI JULİA GİLLARPD DAN FANATİK MÜSLÜMANLARA MESAJ

Yayınlama: 07.08.2023
Düzenleme: 06.08.2023 16:25
A+
A-

Avustralya Başbakanı Julia Gillard dünyanın kraliçesi olmalı. Söylediği şey çok fazla cesaret ve güven gerektiriyor.
Dünyanın bütün medeni ülkeleri bu tavrı benimsemelidir.

Başbakan diyor ki:
“Avustralya fanatik Müslümanları terörist olarak gördüğü için şeriat yasası talep eden Müslümanlara Çarşamba gününe kadar Avustralya’yı terk etmeleri çağrısı yapıldı. Her cami aranacak ve Müslümanlar bizimle işbirliği yapacak. Diğer ülkelerden Avustralya’ya göç etmiş tüm Müslümanlar ülkemize göre uyum sağlamalı ve değişmeli ve bizden buna göre değişmemizi beklememelidir.
Bunu yapamıyorlarsa, Avustralya’yı terk etmeliler.
Pek çok Avustralyalı, bizim belirli bir dini gücendirebileceğimizden korkuyor… ama emin olun ki, olan her şey Avustralya’nın ve halkının yaşamının iyileştirilmesi içindir.
Burada İngilizce konuşuyoruz, Arapça, Urduca veya başka bir İslami dil konuşmuyoruz. Yani ülkemizde kalmak istiyorsanız İngilizce öğrenin.
Avustralya’da Tanrımız olan İsa’ya inanırız ve Tanrı’ya inanırız. Başka bir dine değil de Hristiyanlığa inanıp onu takip etmemiz bizi bir topluluk yapmaz, bu yüzden her yerde Tanrı’nın resimleri ve dini kitaplar var.
Beğenmediyseniz, Avustralya’yı terk edebilir ve dünyanın herhangi bir yerine gidebilirsiniz.
Avustralya bizim ülkemiz, bizim ülkemiz ve bu bizim kültürümüz.
Sizin dininize uymuyoruz ama duygularınıza saygı duyuyoruz. Bu yüzden Kur’an okumak ve namaz kılmak istiyorsanız lütfen hoparlör kullanarak gürültü yapmayınız ve yüksek sesle okuyunuz. Lütfen okullarımızda, ofislerimizde veya halka açık yerlerde Kuran okumayın veya dua ETMEYİN.
Bunu kendi evinizin rahatlığında veya camide yapabilirsiniz, bu bizim için sorun değil.
Ulusal bayrağımızla veya marşımızla, dinimizle veya yaşam tarzımızla ilgili bir sorununuz varsa, lütfen Avustralya’yı derhal terk edin ve bir daha asla geri dönmeyin.”

(Alıntıdır)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.