Av.Gökayaz hükümet konağı inşaatını inceledi

Av.Gökayaz hükümet konağı inşaatını inceledi
Yayınlama: 23.03.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’nın Yumurtalık İlçesi’ndeki Hükümet Konağı binası 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gördü. Hükümet Konağı binası bünyesinde hizmet veren adliye, ilçe milli eğitim, tapu ve kadastro ile nüfus müdürlüğü birimleri bahçedeki konteynerlere taşındı.

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Timur Ortatepe, Baro üyeleri Av. Durmuş Karabulut ve Av. Özden Şola ile birlikte hükümet konağı bahçesinde konteynırlarda çalışmak zorunda kalan bazı birimleri ve buradaki personelleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Av. Gökayaz ve beraberindeki heyet daha sonra yapımı devam eden yeni Hükümet Konağı inşaatı yanında kurulan konteynerlerde adliye hizmeti veren hakim, savcı ve memurlara ziyarette bulundular. Burada yaşanan sorunlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Av. Gökayaz, daha sonra içinde adliye binasının da olacağı Yumurtalık Hükümet Konağı inşaat alanına geçerek, yetkililerden bilgi aldı. Yetkililer, inşaatın 3-4 ay gibi bir süreçte bitirilmesi planlandığını bildirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.