ARICILARIN MÜCADELESİNE VATAN PARTİSİ SAHİP ÇIKTI

ARICILARIN MÜCADELESİNE VATAN PARTİSİ SAHİP ÇIKTI
Yayınlama: 13.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Türkiye’nin dört bir yanında ucuz şeker vaadiyle dolandırılan arıcılara, Vatan Partisi sahip çıkıyor. Son olarak Adanalı Türkiye Tarım, Gıda, Hayvancılık ve Arıcılık Platformu mağdurları, Vatan Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Suseven ile görüşen arıcılar, “ Siyasi parti olarak arkamızda duran bir siz varsınız. Teşekkür ederiz.” dedi. Suseven de görevi aldıklarını ve bu sorunu çözeceklerini kaydetti.

Arıcılar dolandırıldı. Vatan Partisi sahip çıktı. Türkiye Tarım, Gıda, Hayvancılık ve Arıcılık Platformu (TAHAP) ile şeker için anlaşan ve Şubat ayında peşin para veren üreticiler şeker ve paralarını alamadı.

50 kiloluk şeker torbasını 400 liraya almak isteyen üretici, TAHAP’a milyonlarca lira para yatırdı. Üretici anlaşılan tarihte şekeri alamayınca, mağdur oldu. Hukuki yollara başvuran üretici, süreç yavaş işleyince, Vatan Partisi’nden yardım istedi. Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı’na gelen arıcılar konuyu İl Başkanı Ahmet Suseven ile görüştü. Suseven Aydınlık Gazetesi’ne yaptığı açıklamada , “Bu ülkenin üretimine zarar veren her kişinin ve kurumun karşısındayız. Üretimin ve üreticinin her daim yanındayız. Görevi aldık. Mücadeleyi birlikte büyüteceğiz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.