AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İÇİN SON GÜN YARIN

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İÇİN SON GÜN YARIN
Yayınlama: 10.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – AÖF kayıt yenileme Takvime göre, 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 1 Şubat’ta başladı. AÖF bahar dönemi kayıt işlemleri devam ederken sona ereceği tarih merak ediliyor.

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 1-11 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebiliyor.

Kayıt Yenileme Nasıl Yapılacak?

Kayıt yenileme işlemi e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi internet adresi Ders Ekle/Sil butonundan yapılabiliyor.

Son gün 11 Şubat Pazar!

11 Şubat 2024 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Sms olarak öğrencilere sürekli şu şekilde bilgilendirme mesajları gönderiliyor. “Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi uzatılmayacaktır.” Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrenciler, 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybederek o dönem içerisinde dersleri alamaz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.