Antalya’da Büyük Zafer’in 102. yılı kutlandı

Antalya’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı, konser ve resepsiyonlar düzenlendi.

Antalya’da Büyük Zafer’in 102. yılı kutlandı
Yayınlama: 31.08.2024
A+
A-

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Konyaaltı ilçesindeki bir otelde resepsiyon verdi. Eşi Ebru Şahin ile davetlileri karşılayan Şahin, masaları dolaşarak, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutladıklarını belirterek, ağustos ayının zaferler ayı, Türk ordusunun ve milletinin şanlı sayfalarının olduğu bir ay olduğunu söyledi.

Şarkıcı Simge konser verdi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde, şarkıcı Simge sevilen parçalarını seslendirdi. Simge’nin söylediği şarkılara katılımcılar da eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, zaferlerle dolu şanlı tarihin en önemli günü olduğunu belirterek, bağımsızlığın 102’nci yılını kutladı.

30 Ağustos’un, vatan sevgisinin her şeyin önünde geldiğini gösteren büyük bir destan olduğunu vurgulayan Böcek, “Bu zafer, sadece toprağın değil, onurun, bağımsızlığın, geleceğin zaferiydi. Çünkü biz biliriz ki mevzubahis vatansa, gerisi teferruattır” dedi.

 

Kaynak: AA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.