Anadolu 19 Mayıs’tan transfer hamlesi

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Amatör Süper Lig ekiplerinden Anadolu 19 Mayısspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiriyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ceyhan Doğanspor’dan Mehmet Eskili, Adana Gençlerbirliği’nden Yasin Yirik, Bartunç...

Anadolu 19 Mayıs’tan transfer hamlesi
Yayınlama: 06.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Amatör Süper Lig ekiplerinden Anadolu 19 Mayısspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiriyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ceyhan Doğanspor’dan Mehmet Eskili, Adana Gençlerbirliği’nden Yasin Yirik, Bartunç Biberkökü, Umut Tekin, Beytullah Eroğlu ve Metehan Korkmaz’ı kadrosuna dahil etti.

Anadolu 19 Mayıspor Başkanı Senayi Yıldız, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tam gaz devam ettirdiklerini söyledi. Antrenör Serdal Çelik ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Yıldız, “Hedefimiz Amatör Süper Lig’de söz sahibi olabilecek bir ekip oluşturmaktır. Aramıza yeni katılan sporcu arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.  Yeni sezonda taraftarlarımızın desteği ile başarılı olmak adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Anadolu 19 Mayısspor ile anlaşan futbolcular, “Yeni sezonda üzerimize düşeni yapacağız. Başkanımız Senayi Yıldız’ı bizleri takımına kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Bizim için önemli olan ligde başarılı olabilmektir. Bunun içinde üzerimize düşeni yapacağız” dediler.

Özel Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.