AMATÖRLERİN YENİ SEZON HEYECANI

AMATÖRLERİN YENİ SEZON HEYECANI
Yayınlama: 08.09.2023
Düzenleme: 08.09.2023 16:13
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adanalı amatör spor kulüpleri, yeni sezon fikstür çekimi için ASKF Kenan Kutay Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Belediye başkanları, amatör spor kulüplerin heyecanına ortak oldular. ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, fikstür çekiminde kendilerini yalnız bırakmayan belediye başkanlarına teşekkür etti.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a amatör spora destek ve katkıları için plaket takdim edildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, fikstür çekimine katılarak amatör spor kulüplerine başarılar diledi.

Belediye başkanlarının kentimizde amatör spora büyük destekler verdiğine dikkat çeken ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, “Pandemi ve deprem sonrası ilk kez bir araya geldik. Yeni sezon öncesinde tüm amatör spor kulüplerimize canı gönülden başarılar diliyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Amatörlerimizin yolları açık olsun” dedi. Belediye başkanları da, her daim amatör sporun yanında olmaya devam edeceklerini söylediler.

AMATÖR SÜPER LİG

A-GRUBU

Karşıyaka

Ceyhan Doğan

Anadolu 19 Mayıs

Şampiyon Çocuk

Yapı Meslek

İncirlikspor

Pozantı Belediye

Dağlıoğlu

B-GRUBU

Yenibeygücü

Cihangir

Baklalı

Çukurova Demir

Çukurova Press H.Bahçe

Adaletgücü

Gülpınar

Yüreğir Gücü

C-GRUBU

Kozanspor

Karataş Belediye

Seyhangücü

Devecispor

Yüreğir Demir

Toroslar 1922

Seyhan Belediye

Kabasakal Gençlik

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.