Amatör Süper Lig’de 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı ve iki grupta da zirve el değiştirdi. Hafta sonunda alınan sonuçlar, hem Kırmızı Grup’ta hem de Beyaz Grup’ta dengeleri değiştirdi.

Kırmızı Grup: Sarıçam Kürkçüler Zirvede

Kırmızı Grup’ta liderlik yarışı nefes keserken, Sarıçam Kürkçüler Spor Kulübü deplasmanda Aladağ Gücü’nü 1-0 mağlup ederek zirvenin yeni sahibi oldu. Zorlu deplasmandan üç puanla dönen yeşil-beyazlı ekipte büyük bir sevinç yaşandı.

Bu sonuçla Aladağ Gücü ve Seyhangücü, 15’er puanla sırasıyla ikinci ve üçüncü basamaklarda yer aldı.

Beyaz Grup: Anadolu 19 Mayıs Liderliği Aldı

Beyaz Grup’ta ise Anadolu 19 Mayıs Spor Kulübü, Karataş Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim, teknik heyet ve futbolcular galibiyetin ardından büyük bir coşku yaşadı.

Haluk Güner Köktürk: “Aydınlık gelecek için gençlerle el ele, kol kolayız”
Haluk Güner Köktürk: “Aydınlık gelecek için gençlerle el ele, kol kolayız”
İçeriği Görüntüle

Grupların üst sıralarında 16’şar puanı bulunan Baklalıspor ve Karataş Belediyespor takipte kalırken, şampiyonluk yarışında heyecan giderek artıyor.

Muhabir: Esra Solmaz Yıldız