Alper, “31 Mart seçimlerine hazırız”

Alper, “31 Mart seçimlerine hazırız”
Yayınlama: 13.01.2024
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Adaylığı kesinleştikten sonra yaklaşık 4 yıldır sahada olan ve Yüreğir ilçesini karış karış gezen İyi Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr.Bülent Alper 31 Mart seçimlerine hazır olduklarını vurguladı.

Kesin aday olmadan 4 yıl önce Yüreğir ilçesinde İyi partinin seçim bürosunu açarak çalışmalarına başlayan ve daha sonra Ankara’daki grup toplantısında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından elini kaldırarak kesin aday olan Dr.Bülent Alper “Öncelikle Yüreğir belediye seçimini kazanmak için yola çıktığımızı söylemek istiyorum. Yaklaşık dört yıldan bu yana çalışmalarımızı sürdürürken 31 Mart’ta yapılacak yerel seçime hazır olduğumuzu ve seçim akşamı belediye başkanı olarak Yüreğirli vatandaşlarımızın karşısına çıkacağıma inancının tam olduğunu” söyledi.

Yüreğir ilçesinde ayak basmadıkları yerin kalmadığını ve Yüreğir ilçesine yapılmayan hizmetleri görmemezlikten gelemediğine de değinen Alper, “Yıllardır Yüreğir ilçesinde makus talihinden kurtulamamış ve hizmetlerdeki aksamalar yüzünden vatandaşlarımız ile yaptığımız konuşmalardan aldığımız kesin notlardır. Bu yüzden çarpık kentleşme dedikleri ve bu yerlerin acil kentsel dönüme ihtiyacının olduğunu gözlemledim. Çünkü eski yapı çok olduğu kadar altyapılarda da sorunların olduğu ve dar sokakları olan, bir yangın anında itfaiyenin giremeyeceği, acil bir hasta olduğu zaman ambulansın giremeyeceği ve en kötüsü bir yakınınız vefat ettiğinde cenazenizi kaldırmak için cenaze arabasının giremeyeceği dar sokaktan cenazenizi omuzlarda götürmek zorunda kalıyorlar. Bizim bütün bu çalışmalarımız ve projelerimiz bildiğimiz, tespit ettiğimiz bu sorunları çözüm olmak için aday oldum ve iddialı bir şekilde seçimi de kazanacağına inandığını” belirtti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.