AKP’Lİ KARAMIK BEŞ GÜNDE YEDİ İLÇEYİ ZİYARET ETTİ

AKP’Lİ KARAMIK BEŞ GÜNDE YEDİ İLÇEYİ ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 06.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – AK Parti Adana Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve MKYK Üyesi Sunay Karamık, seçim bölgesi Adana’da mesaisini yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bu hafta Seyhan, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerini ziyaret eden Karamık, hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Adana’da 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi programına katılan Karamık, Adana Valisi Yavuz Selim Koşger’i ziyaret etti. Ertesi gün Kozan’ı adım adım dolaşan vekil, Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticiler ile Kozan için özel projeleri değerlendirdi.

Karamık’dan her ilçeye Gençlik Merkezleri

Baba ocağı Aladağ’da hemşeri ve akrabaları ile hasret gideren Sunay Karamık şalvarını giyip sıkma yaptı. Kuzey Adana ilçelerinin yol ve Internet çekim sıkıntısının farkında olduklarını belirten Karamık bu alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Saimbeyli’de göreve yeni başlayan kaymakamı ziyaret eden Sunay Karamık Kuzey İlçelerde Gençlik Merkezlerinin yapılmasının takipçisi olacağını belirtti. Feke’de teşkilat üyelerinin önerilerini ve ardından Aşık atışmalarını dinleyen Karamık kendisine hediye edilen yöresel kıyafeti ve elindeki tespih ile vatandaşların ilgi odağı oldu.

Karamık Bölgeye Hakim

Tufanbeyli’de esnaf ile buluşan Karamık’ın, Kuzey Adana ilçelerinin sorun ve ihtiyaçları hakkındaki detaylı bilgisi dikkat çekti. Tufanbeyli’nin çalışkan kadınları ile kucaklaşan Karamık, şalvar giydi, fasulye söktü, biber topladı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Karamık, kadın üreticilerin ekonomiye kattıkları değere dikkat çekerek, ‘Kadın kooperatiflerinin bölgede yaygınlaşması için çalışıyorum’ dedi. Tufanbeyli Belediyesi’nin bu yıl 2.’sini düzenlediği Fasulye Festivali’ne de katılan Karamık, vatandaşların festival coşkusuna ortak oldu.

Vatandaşlarla sohbetinde Adana AK Parti vekilleri ve teşkilat arasındaki uyum ve dayanışmanın değerine dikkat çeken Karamık, bu dayanışmanın sorunların çözümüne katkısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Karamık, “Düzenli olarak bir araya gelerek Adana’mızı daha ileriye taşımanın planları üzerinde çalışıyoruz. Aldığımız ortak karar ile Adana’nın ilçelerini ayrı ayrı masaya yatırıp daha geniş kapsamlı bir çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

Adanalı hemşerilerine samimi kabulleri ve hoş sohbetleri için teşekkür eden Başkan Karamık, Ankara’da ağırlamak üzere hemşerilerini TBMM’ye davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.