Akdeniz Yörük Türkmen Derneği’nden anlamlı bağış

Akdeniz Yörük Türkmen Derneği’nden anlamlı bağış
Yayınlama: 20.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Akdeniz Yörük Türkmen Derneği Genel Başkanı Arif Öztürk ve Başkan Yardımcısı Sibel Üzer tekerlekli sandalye ile yürütece ihtiyacı olan vatandaşları unutmadılar.

Maddi durumları olmayan yürüyemeyen hasta olan vatandaşlara tekerlekli sandalye ile yürüteç alarak bir nebze yardımcı olduklarını ifade eden ( AYTD) Akdeniz Yörük Türkmen Derneği Genel Başkanı Arif Öztürk “Dernek olarak bir çok etkinliğe ve durumları olmayan vatandaşlarımıza yardım etmek görevimiz ve aynı zamanda duyarsız kalamayız. Bu tespit ettiğimiz kadın hastalarımız isimlerinin yazılmaması kaydı ile kabul ettiler. Akdeniz Yörük Türkmen derneği olarak her zaman maddi durumu olmayan vatandaşlarımızı tespit ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya ve engelli vatandaşlarımızı hiçbir zaman unutmamak, engelli haftasında hatırlayıp sonra bırakmak olmadığının bilinci içerisinde hareket ediyoruz” dedi.

Bu arada başkan yardımcısı Sibel Üzer ise kadınlarımızı ç bir zaman yalnız bırakmadıklarını belirterek “Hemcinslerimiz her zaman mağdur olmuştur. Kadınlarımız hem yalnız hem de yardıma muhtaç olmaya mahkum edilmiştir. Bizler engelli olan kadınlarımızı ve yürümekte zorluk çekmeleri bizleri çok üzen bir olay haline gelmiştir. Tekerlekli sandalyeler pahalı olduğundan ve SGK karşılamadıkları için alamıyorlar. Bu yüzden duyarlı bir vatandaş olmamızın ve yürüyemem, desteğe ihtiyacı olan kadınlarımıza yardımcı olmanın altını çizmek bizim görevimiz olduğunu” söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.