Akay: Sporun yanındayız

Akay: Sporun yanındayız
Yayınlama: 24.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, sporun ve spor camiasının her zaman yanında olacaklarını söyledi Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, beraberinde Seyhan Belediyesi Basın ve Spor Müdürü Gökhan Üney ile birlikte, Türkiye  Spor Yazarları Derneği Adana Şube Yönetim Kurulu’nu Derneğe ait Nihat Geven Tesisleri’nde ziyaret ederek, Adana sporu ile ilgili fikir alış –verişinde bulundu.

BİNLERCE ÇOCUK SPORLA BULUŞTU

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Engin Kanber ve Adnan Poyraz,  Sayman Şehmus Baysal Şube Sekreteri Akif Özdemir, yönetim kurulu üyesi Doğan Gülbasar ve Hakan Köker ile Şube Müdürü Mehmet Önal’ın yer aldığı ziyarette, Başkan Akay, Seyhan Belediyesi olarak  sporu altyapıya kanalize etmeyi hedeflediklerini kaydetti. Akay, yaz spor okulları kapsamında Adana’da binlerce çocuğu spor ile buluşturmayı hedeflediklerini kaydederken, Adana’da sporun son dönemlerde biraz daha ivme kazandığını söyledi.

EL BİRLİĞİYLE MÜCADELE EDİLMELİ

Akay, Adana’da başarının sağlanabilmesi için güç birliğinin oluşturulması gerektiğine dikkat çekerken, özellikle  kamuya ait büyük kuruluşların Adana’dan kopartılmasının büyük üzüntü yarattığını kaydetti. Sabancı ailesinin dahi Adana’dan uzaklaştığını belirten Akay, “Demiryolu Adana’dan gitti. Havaalanı gitmek üzere. TRT gitti. Daha birçok kuruluş Adana’dan uzaklaştırıldı. Bunların tek nedeni sen-ben kavgası. Adana’nın yeniden atağa geçmesi, yeniden o eski günlerine dönmesi için el birliğiyle mücadele edilmeli” dedi.

HER ZAMAN ADANALININ EMRİNDEYİZ

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. TSYD olarak Seyhan Belediyespor ile geçmişte güzel işler yapıldı. Bundan sonra da yapılması için elimizden geleni yapacağız. TSYD olarak sporun her branşına olan katkımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam olacaktır. TSYD olarak her zaman Adanalının emrindeyiz. Üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.