“ADANA’YI GÜZEL YARINLARA KAVUŞTURACAĞIZ”

“ADANA’YI GÜZEL YARINLARA KAVUŞTURACAĞIZ”
Yayınlama: 01.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Ümit Gül – Adana’da Gelecek Partisi belediye başkan adayları Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde kahvaltılı basın açıklaması düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Basın açıklamasında Gelecek Partisi İl Başkanı Volkan Akyüz konuştu.

“ADANA’YA HİZMET LAZIM”

Volkan Akyüz, “Değerli basın mensuplarımız,  Gelecek Partisi’nin Adana İl Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz basın toplantımıza hoş geldiniz. Değerli arkadaşlar biliyorsunuz Adana’da seçim sürecinde devasa bir bütçelerle  yola çıkan partilerle yarışıyoruz. Bizim parti olarak görevli arkadaşlarımızın dışında herhangi bir para gelirimiz yok. Tamamen gönüllük esasına dayanarak bir kampanya yürütüyoruz. Belediye başkan adaylarımızla tespit ederken daha önce de söylemiş olduğum gibi liyakati esas alarak bir kadro oluşturduk. Belediye başkan adaylarımızı tespit ettik. İnşallah 1 nisan sabahı partimiz adına çok güzel başarılar imza atacağımıza eminim.  Sizlerin de inşallah bu konuda bizlere destek olmanızı rica ediyorum. Tabii ki hepinizin gönlünde bir parti  vardır. Ama bu mesela parti meselesi olmaktan çıktı. Adana’ya hizmet lazım. Biz de yola çıkarken şu istekle çıktık,  Adana’yı güzel yarınlara kavuşturacağız. Tabii ki güzel kadrolarla burada sizleri çok fazla görevler çıkıyor. Vatandaşla siyasilerin arasının aslında köprüsünüz” diyerek ifade etti.

 

“ADANALI BASINI YEREL BASINI GÜÇLENDİRMEK OLACAKTIR”

Volkan Akyüz konuşmasında yerel basına destek vereceklerinden bahsetti; “Belediye başkan adaylarımız var aramızda. O arkadaşlarımızın adına da ben size söz veriyorum. İnşallah belediyeyi aldığımızda ilk yapacağımız iş Adanalı basını, yerel basını güçlendirmek olacaktır. Belki bu konuda çok söz verenler olmuştur ama biz bunu kendimiz için de yapacağız. Böyle devasa pankartlar asarak yüzlerce araç giydirerek reklam kampanyası yapmak yerine yaptığımız hizmetlerle sizlerin aracılığıyla vatandaşlarımıza bu hizmetleri göstererek anlatarak bir dahaki seçime hiçbir reklam yapmadan adaylarımızla çıkmak istiyoruz. Bundan dolayı da sizler için elimizden ne gelirse yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Bugün bu arada 8 Mart’ta inşallah Genel Başkanımız Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu Adana’da olacak. Adana’yı çok önemsiyoruz. Her zaman öncü şehir diyor. Bunun için hazırlıklar yapıyoruz.”

Gelecek Partisi belediye başkan adayları : Yüreğir Belediye Başkan Adayı Aziz Kandemir, Karataş Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Gözübatık, Pozantı Belediye Başkan Adayı Süleyman Seçilmiş

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.