ADANASPOR KENDİNE GELDİ

ADANASPOR KENDİNE GELDİ
Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Birinci Ligdeki temsilcimiz Adanaspor, Yeni Adana Stadında konuk ettiği Giresunspor’u 4-2 yenerek moral kazandı. Turuncu-Beyazlı ekibin teknik sorumlusu Eyüp Arın, “Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi” dedi.

Takımla 3 günlük çalışması olduğunu ifade eden Arın, “Biz sadece Adanaspor’a hizmet ederken her şeyimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Her şeyimizi vererek hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi. Bu hafta tüm ekibimizle beraber bunu başardık. Giresun’u yendik. Giresun’u yenmemizin bize en büyük faydası, kazanarak tekrar yeni hocaya bir yol açmak oldu. Bu da gelecek hoca için inşallah hayırlı ve uğurlu olur” diye konuştu. Arın, takımın bu sezon ilk kez bu kadar iyi mücadele ettiğinin belirtilmesi üzerine, kendi oyun şablonunun biraz daha farklı olduğunu ve futbolcuların da çok istekli olduğunu belirterek, oyuncularına teşekkür etti.

“Takım ne zaman hocasız kalsa göreve gelen sizin için can simidi benzetmesi yapılıyor” sözleri üzerine Arın, Adanaspor’un yıllardır içerisindeki neferi olduklarını vurgulayarak, “Adanaspor’un can simidinden ziyade biz Adanaspor’a gönül vermiş, kulübün altyapısından gelmiş, profesyonel takımda futbol oynamış, 30 seneye yaklaşık da bir zaman Adanaspor’da sürekli bir devamlılığım var. Camiamız da şu anda biraz buruk kırgın ama camiamızı toparlamak lazım. Adanaspor gerçekten iyi olacak, gerçekten önemli oyuncularımız var. Onlar daha da form kazandıkça daha iyi olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.