ADANALI BAŞKANLAR ZİRVEYİ KAPTIRMADI

ADANALI BAŞKANLAR  ZİRVEYİ KAPTIRMADI
Yayınlama: 19.07.2023
Düzenleme: 19.07.2023 20:40
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Sevil Çakmak- ALF Araştırma Şirketi’nin Akdeniz Bölgesi’nde yaptığı araştırmayla en başarılı ilçe belediye başkanları olarak Seyhan Belediye Başkanı Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Çetin seçildi.

ALF Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırma, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın Akdeniz Bölgesi’nin en başarılı ilçe belediye başkanı olduğunu ortaya koydu. Araştırma şirketi, halkın belediye başkanlarıyla ilgili kanaatlerini saptamaya yönelik olarak coğrafi bölgelere göre gerçekleştirdiği anket çalışmasının Akdeniz Bölgesini kapsayan sonuçlarını açıkladı. 09-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında 6 bin 230 kişiyle yüz yüze yapılan araştırmaya göre Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yüzde 59,3’lük oranla Akdeniz Bölgesinin en başarılı belediye başkanı olurken, yüzde 57,1 oy oranıyla Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin dördüncü sırada yer aldı.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Seyhan Belediye Başkanı Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Çetin, araştırmaya katılan herkese teşekkür ederek, “Yaptığımız hizmetlerin halkımız tarafından takdir edilmesinden büyük bir onur ve gurur duyduk. Halkımız için hizmetlerimize devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.