Esnaf ve sanatkârların mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerini artırmaya yönelik projelere büyük önem veren Adana ESOB, başarılı bir eğitim programını daha geride bıraktı. Sektördeki yeniliklerin yakından takip edilmesini ve uygulayıcıların kalifikasyonunun yükseltilmesini amaçlayan eğitim, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

"Esnafımızın Sürekli Gelişimini Önemsiyoruz"
Düzenlenen sertifika töreninde konuşan Adana ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Göger, mesleki eğitimin esnaflık kültüründeki ve rekabet gücündeki yerine dikkat çekti. Eğitimlerin kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Göger, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kuaförler Odamız ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odamız tarafından düzenlenen Microblading (Kalıcı Makyaj) Eğitimi programını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizle bir araya gelerek katılım belgelerini takdim ettik. Mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesine yönelik bu tür eğitimleri son derece kıymetli buluyor, esnaf ve sanatkârlarımızın kendilerini sürekli geliştirmelerini önemsiyoruz."

Başarılı İsimlere ve Kursiyerlere Tebrik
Eğitimin hayata geçirilmesinde öncülük eden isimleri kutlayan Başkan Niyazi Göger, "Eğitimin düzenlenmesine öncülük eden Disiplin Kurulu Üyemiz ve Kuaförler Odası Başkanımız Hacı Emin Ünal ile Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanımız Meral Doğan Dinçer’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Kursiyerlere de övgü dolu sözlerle seslenen Göger, "Eğitime katılan tüm kursiyerlerimizi de gösterdikleri gayret ve başarıdan dolayı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, esnafımızın mesleki gelişimine katkı sağlayan çalışmalarımızı desteklemeye devam ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.




