Adana’da Karnaval Coşkusu Yaşanıyor

Yayınlama: 19.04.2024
A+
A-

Adana’da her yer beyaz ve turuncu renklerine büründü. Karnaval çoşkusu dört bir yandan gelen insanlarla çoşkuyla kutlanıyor. Bu karnavalda mest olacağınız bir çok şey mevcut.
Sokaklardaki portakal çiçeği kokusu sizleri hayran bırakacak. Sokaklardaki dans ve müzikler birbirinden renkli etkinlikler adeta şen bir çocuğu andırıyor. Korkmadan konserlere katılabileceğiniz bir karnaval bu. Şehrin gözdesi Portakal Çiçeği Karnavalı gelenekselleşerek 12. sini bu sene kutlamaya başladı.
İnsanları bi nebze olsun hayatın stresinden uzaklaştıran bu karnaval görülmeye değer. Karnavalın fikir babası Ali Haydar Bozkurt’ a ne kadar teşekkür etsek az böyle bir karnavalın öncüsü olduğu için minnettarız.
Turistlerinde katıldığı Portakal Çiçeği Karnavalına herkesi bekliyoruz. Karnavalın simgeleri olan renkli çiçekli taçlar, fotoğraf çekilmek için kullanılan çerçeveler, çeşitli etkinlikler, yemek stantları, çeşitli ürün stantları, kortej yürüyüşleri aklınıza gelebilecek her türlü eğlenceye şahit olmak için şehrimize gelmeye değer bir karnaval.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.