ADANA’DA “HAYALLERİMİZ RENKLENİYOR” PROJESİ İLE VOLEYBOLCULARLA BİR ARAYA GELİNDİ

ADANA’DA “HAYALLERİMİZ RENKLENİYOR” PROJESİ İLE VOLEYBOLCULARLA BİR ARAYA GELİNDİ
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılında düzenlenen “Hayallerimiz Renkleniyor” Projesi kapsamında Kız Voleybol Turnuvasına katılan 8 Liseden ilk defa voleybol oynayan kızlarla Menderes Kapalı Spor salonunda bir araya geldiler.

Yusuf Karaman, “Geçen yıl hayallerimiz renkleniyor projesi kapsamında birlikte 8 okulla birlikte güzel bir turnuva yaptık. Bu turnuvadan sizler dereceye girdiniz. Bir çoğunuz ilk defa bu proje ile voleybola başlamıştınız. Ve de bizim sevincimiz, gururumuz, sizler o günden sonra voleybola devam ediyorsunuz. Bir kısmınızda başka takımlara profesyonel olmasa da amatör takımlara geçtiniz ve oralarda oynuyorsunuz. Bu bizi çok sevindirdi, çok gururlandırdı. İnşallah sultanlar ligine kadar yükselip oralarda da oynarsınız” diyerek ifade etti.

“İLERDE BENDE FİLENİN SULTANLARINDAN BİRİSİ OLABİLİRİM”

Kız Voleybol Turnuvasına katılan Aden İşidoğru konuşmasında ilerde bende filenin sultanlarından birisi olabileceğine değinerek şu ifadelere yer verdi; “Seyhan İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’ni temsil ettim. Turnuva ’da 3. olduk. İlk başta küçükken kuzenlerimle oynarken merak saldım. Sonrasında birkaç kulübe gittim. Ondan sonra bir süre ara verdim, sakatlık yaşadım. Sonrada tekrardan buraya geldim. İlk başlarken tabii ki de korktum. Nasıl bir ortam olduğunu alışık değildim. Sonrasında sahalara çıkınca alıştım. Kadın voleybolcuların başarıları tabi ki onur duyduk. İlk defa böyle bir ortamda polislerin olduğu ve seyircilerin olduğu ortamda voleybol oynadım. Bu yüzden çok heyecan duydum. Bu turnuva benim için ve ileride ki hayatım için çok güzel bir adım, çok güzel bir etkinlik oldu. Bu yüzden çok mutluyum. Belki ilerletirim. İlerde bende filenin sultanlarından birisi olabilirim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.