ADANA’DA AK PARTİ VE MHP ADAY TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ADANA’DA AK PARTİ VE MHP ADAY TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/Sevil Çakmak – Ak Parti ve MHP Adana aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı İlçe Adayları, Cumhur İttifakı Adana Milletvekilleri, Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve sayıda partili vatandaşlar katıldı.

GÜLAÇTI, NE KADAR İSTİKRARLI BİR SÜREÇ YAŞAYACAĞIMIZIN TERCİH GÜNÜ OLACAKTIR

Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı konuşmasına başlarken şu ifadelere yer verdi; 31 Mart yalnızca bir yerel yönetimler seçimi olmaktan ziyade Adana’mızın bu bereketli toprakların geleceğini, hangi yönde tayin edeceğimizi ve tayin ettiğimiz yönde ne kadar istikrarlı bir süreç yaşayacağımızın tercih günü olacaktır. Ya da tıpkı geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi yerel yönetim noktasında birçok hizmetten yoksun kalacak ve kendi basiretsizliklerini şehrimize yansıtmaya ve mahkûm etmeye devam edecekleri bir dönem yaşayacaklar. Biliyor ve inanıyorum ki Adana 31 Mart sonrası güneşin doğduğu ilk gün bu şehrin esir olduğu prangaları bir demokrasi şöleni ile söküp atacaktır.”

ÇELİK, “DAHA GÜÇLÜ HİZMETLERE KAVUŞTURMAK İÇİN HAZIRIZ, KARARLIYIZ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, “Cumhur İttifakı’mızla beraber yürüdüğümüz değerli başkanlarımız, milletvekillerimiz bütün arkadaşlarımız bugün Adana’mız için tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Çok uzun zamandır birçok başarılı işe beraber imza attığımız yol arkadaşlarımızla birlikte bundan sonrasında Adana’yı yerel yönetimler alanında da daha güçlü hizmetlere kavuşturmak için hazırız, kararlıyız. Buradan, Adana’dan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Devlet Bahçeli’ye selam ve hürmetlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

KOCAİSPİR,GELECEĞE UMUTLA BAKAN ADANA İÇİN HAZIRIZ”

Fatih Mehmet Kocaispir açıklamasında seçimle ilgili şu ifadelere yer verdi; “Adana’yı bir dünya kenti yapmak için çıktığımız bu kutlu yolculukta azim ve dirayetle hedefimize ilerliyoruz. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 1 Nisan sabahında Adana’da yepyeni bir başlangıç yapmak için Cumhur İttifakı’nın onurlu mensupları olarak kader birliği yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli büyüğümüz Devlet Bahçeli’ye 1 Nisan sabahında Adana’nın teslim etmek için söz verdim. Bu sözün omzumuza yüklediği ağırlığın ve yükün farkındayım. Ancak bu sözü önce Allah’a sonra sizlere güvenerek verdim. İnşallah 1 Nisan sabahında Adana’nın anahtarlarını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli büyüğümüz Devlet Bahçeli’ye hediye etmek için hazır mıyız? Çıktığımız bu yolculukta samimiyiz, Adanalı hemşerilerimizin hizmet için bu erdemli ve kıymetli beklentilerinin farkındayız. İşte tamda bu noktada hizmet odaklı geleceğe umutla bakan Adana için hazırız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.