Adana uçağında Pilot türbülansa kafa tuttu!

Adana uçağında Pilot türbülansa kafa tuttu!
Yayınlama: 28.07.2022
A+
A-
(HABER MERKEZİ)-TOROS-İstanbul-Adana seferini yapan uçakta bir yolcunun kaydettiği anlar sosyal medyada viral oldu.
Pilotun, Torosları aşarken meydana gelebilecek türbülanstan hiçbir etkileşim almayacağız diyerek yaptığı anons sosyal medyada gündem oldu. Pilot, “Çünkü uçağın kumandası türbülansta değil bizde olacak. Siz rahat olun” diyerek türbülansa kafa tuttuğu anonsu sosyal medyada viral oldu.
Pegasus Hava Yolları’nın Adana seferini yapan bir uçağın pilotu, Fatih Temiz, uçuş sırasındaki anonsu sosyal medyada ilgi çekti. Bir yolcunun sosyal medyada paylaştığı videoda uçak Nevşehir üzerindeyken konuşan pilot, “İç Anadolu Bölgesi üzerinde uçmaya devam ediyoruz. Mevki olarak Ürgüp tarafındayız. Adana’ya inişimizi lokal zaman ile saat 20.40’ta yapmayı planlıyoruz” dedi.
“Adana’da hava güzel efendim, muhteşem sıcaklık 30 derece civarında. Canım Adana’da hava tadından yenmiyor.” ifadelerini kullandı.
Pilot Temiz’in yine aynı video’da Adana’ya inmeye yakınken türbülansa kafa tuttuğu görüntüleri de sosyal medya da en çok paylaşılanlar arasına girdi.
Bu görüntü de Temiz yolculara, “Torosları aşarken meydana gelebilecek türbülanstan hiçbir etkileşim almayacağız. Çünkü uçağın kumandası türbülansta değil bizde olacak. Siz rahat olun” diyerek türbülansa kafa tuttuğu görüldü.
Aynı pilotun havalimanından uçağa binerken kokpitte camı açıp elini dışarı çıkardığı video da olay oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.