Adana iş dünyasının nabzını tutan ve kentin ekonomik vizyonunda kritik bir rol oynayan Adana Ticaret Odası (ATO), yeni dönem yönetimini ve başkanını seçmek üzere sandık başına gitti. Kentin ticaret hayatına yön verecek bu kritik seçim, üyelerin yoğun katılımı ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

77 Oyla Gelen Güçlü Başkanlık

Başkanlık koltuğu için iş dünyasının güçlü ve tanınmış isimleri Dr. Cengiz Yılmaz ile Mehmet Şahbaz karşı karşıya geldi. Seçim süreci boyunca her iki aday da projelerini ve vizyonlarını üyelerle paylaşarak yoğun bir kampanya yürüttü.

Sandıkların açılması ve oyların titizlikle tasnif edilmesinin ardından büyük bir üstünlük sağlayan Mehmet Şahbaz, 77 oyun sahibi olarak Adana Ticaret Odası’nın yeni başkanı seçildi. Rakibi Dr. Cengiz Yılmaz ise seçimde 51 oy aldı. Bu sonuçla birlikte iş dünyası temsilcileri, meclis üyeleri ve sektör paydaşları Şahbaz'ı tebrik etmek için bir araya geldi.

Yeni Dönemde Adana Ticareti İçin Yeni Hedefler

Seçim zaferinin ardından tebrikleri kabul eden yeni başkan Mehmet Şahbaz, Adana ticaretini daha ileriye taşımak, üyelerin sorunlarına çözüm üretmek ve kent ekonomisini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için güçlü bir ekip ve ortak akıl anlayışıyla çalışacaklarını belirtti.

Kozan Ticaret Odası'nda Başkanlık seçimini Volkan Bayrakçı kazandı
Kozan Ticaret Odası'nda Başkanlık seçimini Volkan Bayrakçı kazandı
İçeriği Görüntüle

Adana Ticaret Odası'nda bayrak değişimi anlamına gelen bu önemli seçimin sonuçlarının tüm Adana iş dünyasına, esnafına ve şehrin ekonomisine hayırlı olması temenni edilirken, yeni yönetimin önümüzdeki günlerde mazbatasını alarak resmi görevine başlaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi