Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarı, yarın Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Bu yıl 19’uncusu düzenlenen organizasyon, beş gün boyunca tarım sektörünün temsilcilerini buluşturacak. Organizatörün açıklamasına göre İran, Irak ve Suriye’den profesyonel alım heyetleri de fuara gelecek.
Fuar hangi saatlerde ziyaret edilebilecek?
| Tarih | Ziyaret saatleri |
|---|---|
| 4 Kasım Çarşamba | 09.30–18.00 |
| 5 Kasım Perşembe | 09.30–18.00 |
| 6 Kasım Cuma | 09.30–18.00 |
| 7 Kasım Cumartesi | 09.30–18.00 |
| 8 Kasım Pazar | 09.30–17.00 |
Son gün kapanış saati bir saat erken olacak.

Fuarda neler sergilenecek?
Ürün grupları arasında traktörler, ekim ve dikim makineleri, hasat ekipmanları, sulama sistemleri, sera teknolojileri, tohum, fide ve fidanlar bulunuyor. Hayvancılık ekipmanları, süt sağım sistemleri, tarım yazılımları ve yedek parçalar da ziyaretçilerin inceleyebileceği ürünler arasında yer alıyor.
Bilet nereden alınacak?
Ziyaretçiler, bilet işlemlerini fuarın resmî e-bilet sayfasından veya fuar girişindeki kayıt alanından yapabilecek. Tek e-posta adresiyle bir online bilet alınabiliyor; bu bilet beş gün boyunca kullanılabiliyor.
Resmî bilet bilgilendirmesine göre öğrenciler, öğretmenler ve akademisyenler geçerli kimlik ya da belgeleriyle kayıt yaptırmadan ücretsiz ziyaret edebilecek. Aynı sayfada 16 yaşından küçüklerin girişine izin verilmediği belirtiliyor.

Fuar alanına nasıl gidilir?
Organizatörün ulaşım tarifine göre özel araçla Karaisalı Yolu’ndan, Carrefour yanındaki Dr. Sadık Ahmet Bulvarı üzerinden Seyhan Baraj Gölü yönüne ilerlenerek fuar merkezine ulaşılabiliyor.
Toplu taşıma kullanacak ziyaretçiler ise Karaisalı Yolu ve Dr. Sadık Ahmet Bulvarı yakınlarında indikten sonra yaklaşık 5–10 dakikalık yürüyüşle alana ulaşabiliyor. Ayrıntılı güzergâh için resmî ulaşım sayfası incelenebilir.




