Adana Şehir Hastanesi’nden hayvanlara destek: Eski tekstil ürünleri barmakta yatak oluyor

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kullanım ömrü dolmuş tekstil ürünleri, hayvanların daha sağlıklı ve konforlu ortamlarda yaşaması için değerlendiriliyor. Hastanenin toplam 6.821 parça tekstil ürünü, Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’na bağışlandı.

Adana Şehir Hastanesi’nden hayvanlara destek: Eski tekstil ürünleri barmakta yatak oluyor
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kullanım ömrünü tamamlamış çarşaf, pike, yatak örtüsü, yastık kılıfı, şilte alezi ve ameliyathane örtülerini Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’na bağışladı. Hastanenin eski tekstil ürünleri, barınaktaki hayvanların uyudukları ve vakit geçirdikleri yerlere serildi.

BAŞHEKİM VE YÖNETİCİLER TESLİM ETTİ

Adana Şehir Hastanesi’nin 6.821 parça kullanım ömrünü doldurmuş tekstil ürünü Başhekim Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Müge Can, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nuri Karshoğlu ve Müdür Yardımcısı Oğuzhan Kan tarafından teslim edildi. Barmak görevlilerinin yerleştirdiği tekstil ürünleri sayesinde kediler ve köpekler, daha sağlıklı ve daha konforlu bir ortama kavuştu.

“HAYVANLARI UNUTMUYORUZ”

Başhekim Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, hayvanlarm insan yaşamının bir parçası olduğu gerçeğinden yola çıkarak, minik canlara destek olmak istediklerini söyledi. Başhekim Doç. Dr. Harput, “Hastanemizde her yıl milyonlarca insana muayene ve tedavi hizmeti veren bir kurum olarak, hayvanları da unutmuyoruz. Kullanım ömrü dolmuş ancak hayvanlara yararlı olabilecek tekstil ürünlerimizi barmağa hediye etmeyi uygun gördük. Onların daha sağlıklı ve daha konforlu ortamlarda yaşaması, hepimizi mutlu ediyor” dedi.

HAYVANLARIN SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı Müdürü Uzm. Veteriner Hekim Ramazan Özdemir ise Adana Şehir Hastanesi’nin getirdiği eski tekstil ürünlerinin hayvanların barınma şartları için çok önemli olduğunu söyledi. Özdemir, hastane yönetimine destekleri için teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.