Adana Kent Konseyi’nden “Kent Yaşamı ve Emekliler” Çalıştayı

Adana Kent Konseyi, Adanalı emeklilerin ve emekçilerin kent yaşamında ki sorunlarının konuşulacağı “Kent Yaşamı ve Emekliler” konulu çalıştay düzenleyecek. Çalıştay 25 Kasım Cumartesi saat 13.00’da Seyhan Oteli toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Adana Kent Konseyi’nden “Kent Yaşamı ve Emekliler” Çalıştayı
Yayınlama: 24.11.2023
Düzenleme: 24.11.2023 12:19
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Adana Kent Konseyi İleri Yaş ve Emekliler Meclisi önderliğinde  “Kent Yaşamı Ve Emekliler” konulu çalıştay gerçekleştirilecek.

300’den fazla katılımcının bulunacağı düşünülen çalıştay Salih Zeki Tombak’ın sunumuyla düzenlenecek. Adana Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer,  çalıştayda kentin yaşam şartlarının iyileştirilmesinin, emeklilerin ve emekçilerinin kent yaşamında ki sorunlarının ele alınacağını dile getirdi. Biçer sözlerine şu şekilde devam eti: “Bizler Adana Kent Konseyi olarak sevgiyi, hoşgörüyü ve umudu yeşertmek umuduyla kentimizde yaşayan emekli ve yaş almış hemşerilerimizin kent yaşamında karşılaştıkları sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.  Bileşenlerimiz olan emekli ve dayanışma örgütleriyle birlikte emekçi ve emeklilerimizin sorunlarına yeni kazanımlar elde etmek istiyoruz.  Kentimizde yaşayan ileri yaşlı ve emekli hemşerilerimizi kent yaşamında ki sorunları dile getirmek ve yeni projeler için önerilerinde bahsetmeleri adına “Kent Yaşamı ve Emekliler” konulu çalıştayımıza bekliyoruz.”

Adana’da emeklilerin ve emekçilerin kent yaşamında ki sorunlarının konuşulacağı “Kent Yaşamı ve Emekliler” konulu çalıştay 25 Kasım Cumartesi saat 13.00’da Seyhan Oteli toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.