“ADANA BİR ŞEY YAPARSA EN İYİSİ YAPAR”

“ADANA BİR ŞEY YAPARSA EN İYİSİ YAPAR”
Yayınlama: 19.10.2023
Düzenleme: 19.10.2023 14:59
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/Sevil Çakmak –Adana da ikincisi yapılan Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı Tüyap fuar alanında gerçekleşti. Gerçekleşen fuara Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülağaç ve çok sayıda katılımcı katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasına Filistin’de yapılan katliam hakkında kısaca değinerek konuşmasına başladı. Başkan Karalar, “Ben de dünyayı şaşırtan, dehşete düşüren, nefreti kazandıran, İsrail’in vahşet saldırılarını kınayarak başlamak istiyorum. Bütün dünyanın gözü önünde savaş dışı sayılan hastanenin bombalanması, bu vahşetin aslında boyutunun ne olduğunu, nasıl bir kin, nefret dolu olduklarını göstermesi açısından düşündürücü. Modern dünya ses çıkartmıyor. Yani neredeyse sadece Türkiye bu işe tepki koymaya çalışıyor” dedi.

Başkan Karalar, “Geçen sene Nasır Başkan ilk geldiğinde geçen fuarın yapılmasıyla ilgili bir fikri olduğunda hepimiz ‘Bu nasıl olur yapılır olur? Olur mu olmaz mı?’ diye düşündük. Biz açıkçası endişeye düşmüştük. Ama birinci fuar çok başarılı oldu. Bu fuarda onlar çok daha başarılı olacak. Elli firma yurt dışından önemli sayıda firma da Adana dışından misafir olmuş, buraya gelmiş ve gerçekten ne kadar önemli bir iş yaptığımızı da göstermiş olur bu. Zaten konuşmalarımda diyorum ki; Adana bir şey yaparsa en iyisi yapar. Dolayısıyla tesbihin de en iyisini yapıyor olması takdire yakışan bir şey. Ve elbette bu fuarlar, festivaller, karnavallar, etkinlikler Adana’ya zenginlik kazandırıyor. Adana’nın kalkınmasını ciddi ölçüde sağlıyor ve elbette sayın valimizin de söylediği gibi turizme çok ciddi katkı sağlıyor. Her açıdan Adana’ya çok faydalı işler yapan herkese teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.