ADANA 1954 FK’YA DURMAK YOK

ADANA 1954 FK’YA DURMAK YOK
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Yeni sezonda 3.futbol ligi 4.grupta şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK, üçüncü etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahaman’da tam gaz devam ettiriyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, kampı ziyaret ederek teknik kadrodan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Teknik Direktör Adem Çağlayan, birlik ve beraberlik içerisinde kamp çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Çağlayan, ” Başkanımız Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyelerimizin yanımızda olması bizlere büyük bir güç veriyor. Her şeyimizle lige hazırlanıyoruz. Yeni sezonda başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOP’A TEŞEKKÜR

Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: “Pazar günü Bolu’da hazırlık maçı için bir araya geldiğimiz, kardeş kulübümüz Küçükçekmece Sinop Spor ile maç öncesinde ve maç sonrasında dostluğumuzu pekiştirdik. Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı Sn. Rafet Orhan’a, kulüp yöneticilerine, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, 3.Lig’de başarılar dileriz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.