ADANA 1954 FK’NIN POZANTI KAMPI BİTİYOR

ADANA 1954 FK’NIN POZANTI KAMPI BİTİYOR
Yayınlama: 13.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – 3.futbol liginde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Pozantı’da ikinci etap kamp çalışmaları 14 Ağustos’da son bulacak. Turuncu-Beyazlı ekip, iki günlük iznin ardından 3.etap kamp çalışmaları için 16 Ağustos’ta Ankara Kızılcahaman’da bir araya gelecek. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana 1954 FK’yı Pozantı Stadında Tarsus İdman Yurdu ile oynadığı hazırlık maçında yalnız bırakmadı.

Her zaman halkın takımının yanında olduklarını beliren Başkan Çay, yeni sezonda Turuncu-Beyazlı ekibe başarılar diledi. Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, destek ve katkıları için Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a teşekkür ettiler. Hazırlık maçını 60.dakikada Erhan’ın penaltıdan attığı golle Tarsus idman yurdu 1-0 kazandı. Teknik Direktör Adem Çağlayan, iki farklı 11’e şans verdi.Teknik Direktör Adem Çağlayan, ilk yarıda Fatih Değirmenci, Yiğit Demir, Şafak Sarı, Fatih Özkan, Necati Bilgiç, Erdi Kasapoğlu, Yiğit Kadıoğlu, Semih Emir Erdoğan, Muhammed Leyis, Musa Bulut, İshak Kurt oynattı.

Ikinci yarıda da Tolgahan Acar, Berkay Çakır, Fadıl Kocaoğlu, Mert Meriç Köstereli, Harun Atalay, Ömer Bozan, Berkin Taşkın, Erdinç Karakaş, Ezdin Uçar, İbrahim Koca, Osman Şahin yer aldı. Bu arada altyapıdan A takıma gelen genç oyuncular da oynadı. Karşılaşmayı hakemler Fatih Günhan, Volkan Türedi ile Evren Özyandı yönetti. Bu arada, hazırlık maçını Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Aslan, Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Askeri Dağlı ve taraftarlar izlediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.