ADANA 1954 FK’DA ŞİMDİ SIRADA KIZILCAHAMAN

ADANA 1954 FK’DA ŞİMDİ SIRADA KIZILCAHAMAN
Yayınlama: 14.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – 3.futbol ligi 4.grupta mücadele edecek olan Adana 1954 FK, üçüncü etap kamp çalışmaları için 16 Ağustos’ta Ankara Kızılcahaman’da bir araya gelecek. Birinci etabı Adana’da tamamlayan ve ikinci etap kamp çalışmalarını da Pozantı’da bitiren Turuncu-Beyazlı ekip, her geçen gün iyiye doğru gidiyor.

Pozantı’da Tarsus İdmanyurdu ile oynanan hazırlık maçında tüm futbolcularına şans veren Teknik Direktör Adem Çağlayan, Ankara Kızılcahaman’da 4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi. Yeni bir ekip olduklarını bildiren Teknik Direktör Çağlayan, “Kısa sürede futbolcu kardeşlerim birbiri ile kaynaştı. Uyum sorununu çözdük ve her şeyimizle lige hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarının her zaman yanlarında olmasının kendilerine büyük bir güç verdiğine dikkat çeken Teknik Direktör Adem Çağlayan, “Takım olarak biz büyük bir aileyiz. Takımımızı lig sonunda şampiyonluğa ulaştırmak adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.