ADANA 1954 FK’DA GÖZLER SEBAT’TA

ADANA 1954 FK’DA GÖZLER SEBAT’TA
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, ligin 8.haftasında Cumartesi günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Sebat Gençlik Spor karşılaşmasını kazanmayı amaçladıklarını söyledi.

3.futbol ligi 4.grupta ligde oynadıkları 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak zirvede bulunduklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, “Ligde her maça kazanmak için çıkıyoruz. Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde şampiyonluk hedefimize tam gaz ilerliyoruz. En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Sebat Gençlik Spor maçını düşünüyoruz. Bu maçı da muhteşem taraftarlarımızın desteği ile kazanacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, her daim teknik kadro ve futbolcularına güvendiklerini ifade ederek, “Ligde istikrarlı sonuçlar alarak hem bizlerin hem de taraftarlarımızın yüzünü güldürüyorlar. Başarılarının lig sonuna kadar devam edeceğine yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.