ADANA 1954 FK’DA GÖZLER GÜLERGİN STADINDA

ADANA 1954 FK’DA GÖZLER GÜLERGİN STADINDA
Yayınlama: 16.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yeni sezonda 3.futbol ligi 4.grupta şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, Muharrem Gülergin Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesini bekliyorlar.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Muharrem Gülergin Stadı’nın lig oynanacak kriterlere gelmesi için gerekli desteği alan Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, “Adım adım lig maçlarına yaklaşıyoruz. Maçlarımızı muhteşem taraftarlarımızın önünde oynamayı amaçlıyoruz” dediler.

Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, “Sayın Devlet Bahçeli’nin kentimize bir stat kazandırması bizleri çok mutlu eder. Halkın takımıyız. Muhteşem taraftarlarımız da stadımızın biran önce yetiştirilmesini bekliyorlar” şeklinde konuştular.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de, Muharrem Gülergin Stadı’nın yenilerek yeni sezona yetiştirilmesi için Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden gelecek ödeneğin hızlandırılmasını bekliyor. Ödeneğin gelmesi ile birlikte Muharrem Gülergin Stadı’nın yenilenme çalışmaları hızlanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.