Başkan Karalar: “Adana kadim bir kenttir”

Uluslararası 8. Adana Lezzet Festivali’nin basın toplantısı Adana Müzesi’nde düzenledi.

Yayınlama: 15.10.2024
Düzenleme: 15.10.2024 17:32
A+
A-

17-20 Ekim 2024 Tarihlerinde “Kökleriyle Adana” sloganıyla düzenlenecek festival Adana Valiliği himayesinde, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, dört merkez ilçe belediyesi ve oda başkanlarının katkılarıyla düzenlenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin bilgileri gerçekleşen basın toplantısı ile Adana Müzesi’nde tanıtıldı. Bu yılın festival teması “Kökleriyle Adana” olarak belirlendi.

Karalar: Enfes lezzetleriyle özel bir kenttir”

Düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Lezzet Festival’i ile ilgili şu cümlelere değindi:

“Eşsiz güzelliğe sahip Adana deniziyle, ovasıyla, endemik bitkisiyle, tarihiyle, kültürüyle, enfes lezzetleriyle özel bir kenttir Adana. Artık Adana her etkinliklerin eskisinden daha çok muntazam yapıyor. Çünkü Adana hep birlikte artık.”

Başkan Karalar: “Her koşulda Adana’da turizmi gastronomiye dayandırarak Adana’yı turizm kenti yapmakta kararlıyız”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Bizim görevimiz bugüne kadar duyulmayan kinetiğe dönüşmeyen potansiyelleri ortaya çıkarmak diyerek cümlelerine şunları ekledi:

“ Görüyorsunuz ki her yıl diğer yıldan daha etkili. Her yıl biraz daha fazla sanatçı, basın mensubu ve katılımcı geliyor. Her geçen gün biraz daha ilgi artıyor. Bizde her koşulda Adana’da turizmi gastronomiye dayandırarak Adana’yı turizm kenti yapmakta kararlıyız.”

 

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.