PAZARDAKİ ECZANE…SEBZELER VE MEYVELER

Yayınlama: 09.09.2024
Düzenleme: 06.09.2024 15:47
A+
A-

NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI…Nar çiçeği çayı içmek bağırsak yaralarına karşı ve adet düzensizliğine karşı çok etkilidir. Ayrıca uyuzu içten temizler ve ishali de durdurur

BAMYA…8-10 adet bamya tohumunu kaynar suya ıslayın ve üzerini kapatın. Bir kaç hafta boyunca sabahları tohumlar yutulursa; Dizlere, kalçaya ve eklemlere çok iyi gelir.

İNCİR…Hem kanın pıhtılaşmasını sağlar hem de koyu kanı sulandırır .Yaraları iyileştirir, bağırsakları açar ve boşaltır. Tüm hastalıklara şifadır.

ŞEFTALİ…İshali durduran mideye ve bağırsaklara iyi gelen bir meyvedir.

ZERDEÇAL…Zerdeçal çayı içmek sinirleri uyararak vücutta biriken sihirli atıkları dışarı atar .Karaciğer ve Safra tıkanıklıklarını giderir.

KANTARON…Günde 1 – 2 bardak Kantaron çayı içmek; sinirliliği azaltır ,canlılık verir ,uykuyu düzenler ve kas gerginliğini sağlar. Ülseri idrar yollarındaki yaraları iyileştirir…Kantaron yağı tüm cilt hastalıklarına yanıklara iyi gelir.

BAL-SİRKE…2 kaşık elma sirkesi 2 kaşık bal karıştırıp 5 gün boyunca tüketin. Bağırsaklardan kilolarca atığı temizler.

SARIMSAK…Günde 1 diş sarımsak yutarsanız bağırsak mikroflora’sını canlandırır. Kabızlık sorununu çözer, bağışıklığı kuvvetlendirir.

KEÇİBOYNUZU…Keçiboynuzunu suya atıp suyunu 2 ay boyunca için şifaya kavuşun .Kemik erimesi, kollestrol, astım ,nefes darlığı şikayetleriniz son bulacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.