Çamaşır yıkamadan önce her zaman yapmanız gereken şeyler!

En iyi temizlik sonuçları için çamaşırlarınızı ayırın . Solmayı önler ve temizlik, beyazlatma ve leke çıkarma için uygun ürünleri kullanmayı kolaylaştırır.

Çamaşır yıkamadan önce her zaman yapmanız gereken şeyler!
Yayınlama: 28.07.2024
A+
A-

Çamaşır bakım etiketleri genellikle bir giysiyi düzgün bir şekilde yıkamak için ihtiyaç duyduğunuz bilgileri içerir ve yıkama koşullarını seçmek için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır.

Uzmanlar , bazen tekstil ve giyim üreticilerinin maliyetleri düşürdüğünü ve hangi koşulların en iyi olduğuna bakmaksızın her şey için aynı etiketi kullandığını söylüyor, “Bunun harika bir örneği, doğru etiket ‘Gerektiğinde Herhangi Bir Ağartıcı Kullanın’ olmasına rağmen ‘Ağartmayın’ etiketli %100 pamuklu beyaz bir havludur,” diyor. “Renkli havlular da ‘Gerektiğinde Sadece Klorsuz Ağartıcı Kullanın’ daha doğru olmasına rağmen ‘Ağartmayın’ etiketiyle sonuçlanabilir.”

Çamaşırlarınızı çamaşır makinesine atmadan önce leke olup olmadığını kontrol edin ve ön işlemden geçirin. Öncelikle çamaşır makinenizde çamaşırlarınızla birlikte yıkamak istemediğiniz mendil, dudak kremi, kalem, boya kalemi, sakız, anahtar, bozuk para ve diğer eşyaların ceplerini kontrol ederek başlayın. Ayrıca kot pantolonların rengini korumak için onları ters çevirmeyi unutmayın.

Çok az kullanın ve giysileriniz temizlenmez. Çok fazla kullanın ve deterjan kalıntıları giysilerinizi matlaştırır. Ayrıca, aşırı köpürme çamaşır makineniz için daha uzun çevrim süreleri üretecektir.

Akıllı davranın ve her zaman çamaşır makinesi üreticisinin önerdiği miktarda deterjan kullanın.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.