“96 mahalleye eşit, halkçı, yerinde hizmet üreteceğiz”

“96 mahalleye eşit, halkçı, yerinde hizmet üreteceğiz”
Yayınlama: 07.01.2024
A+
A-

Toros (Haber Merkezi) CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkanı olması durumunda parti il ve ilçe örgütüyle, muhtarlarla, vatandaşlarla, herkesle, her kesimle koordine halinde olacaklarını vurguladı.Çalışmaları kapsamında CHP Adana İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve emekçilerle görüşen Tümer, ardından Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede görev yapan emekçiler, Seyhan Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile eğitime gönül veren kadınları ziyaret etti.

“KOORDİNE HALİNDE OLACAĞIZ”

Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi Muhtarı Mahmut Köksal, Barış Mahallesi Muhtarı Özkan Ökdem ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Adnan Küçük’le de bir araya gelen, Adana Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Süme’yi Cemalpaşa Mahallesi’ndeki işyerinde ziyaret eden Tümer, “Seyhan’da  öncelikli hedefimiz belediyede iş ve işçi sağlığı, iş güvenliği ve iş barışı olacak. Çalışanlarla halkımıza hizmette yol arkadaşlığı yapacağız. Belediye personeli ‘Bugün ne olacağım’ korkusu yaşamayacak, enflasyona ezilmeyecek, evden işine giderken gönül rahatlığıyla hareket edecek” dedi.Bu süreçte parti il ve ilçe örgütüyle, muhtarlarla, vatandaşlarla, herkesle, her kesimle koordine halinde olacaklarını kaydeden Tümer, “Seyhanımızı, halkımızı, partimizi en iyi şekilde temsil edecek, sosyal demokrat, halkçı, yerinde ve eşitlikçi hizmet anlayışını ilçemizin 96 mahallesine yayacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seyhanlı hemşehrilerimiz için yenilik zamanı” diye konuştu.

“DEZAVANTAJLI BÖLGELER ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Kamunun kaynaklarını halk için kullanma ve daha iyisini yapma amacıyla yola çıktığını dile getiren Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Tümer, şunları söyledi:“Doğru ve yerinde kullanılacak kaynaklarla Seyhanlı hemşehrilerimin daha rahat bir yaşam süreceklerine inanıyorum. Topluma refah ve medeniyet sunma amacı taşıyan bir siyasi partide görev yapmak, Genel Başkanımız Özgür Özel’in birlikte, bütünlüklü yönetim anlayışı çağrısıyla da örtüşmek üzere belediye yönetimine talibim. Çiftçilerimizle, eğitim, yardım ve destek kuruluşlarıyla, muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle öncelikli ve özellikli bir belediye oluşturacağımıza yürekten inanıyorum. Biz bu işi biliyoruz ve başarılı olacağız. Kız çocuklarımıza, kadınlara, engellilerimize, eğitim ve kültür sanata özel, güncel projelerimiz olacak. İlçe belediyesinin görev tanımı içerisinde olan konuları eksiksiz yerine getirmek ve ardından sosyal ve toplumsal projelerle dezavantajlı gruplara, bölgelere ve insanlarımıza yerinde hizmet üretmek, destek vermek istiyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.