90’ların şarkıları bir başka…

90’ların şarkıları bir başka…
Yayınlama: 25.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin Ağustos ayı boyunca  açık havada hafta sonları gerçekleştirdiği müzik etkinlikleri  7’den 70’e kadın ,erkek ,çocuk herkese hitap eden yönü ile  “BİR BAŞKA” yaşanıyor. Ağustos boyunca 4 hafta sonu farklı konseptlerde gerçekleştirilen Açıkhava konserlerinin ilki 6 Ağustos cumartesi gerçekleştirilen “CAZ KONSERİ” ile başladı. Ağustos boyunca her cumartesi günü akşam serinliğinde M1 AVM Açıkhava konser alanında saat 19.00-20.00 saatlerinde gerçekleştirilen konserler büyük bir ilgi ve beğeni ile izlendi.

Etkinlik çerçevesinde 13 Ağustos Cumartesi günü “LATİN RÜZGARI”  etkinliğinde 7’den 70’e herkese dans pistine  çıkaran  LATİN müzikleri KONSERİ düzenlendi. 20 Ağustos Cumartesi günü ise “80’LER ŞARKILARI” anıları canlandıran unutulmaz şarkılarla nostalji rüzgarı estirdi

   Etkinliklerin son konseri  27 Ağustos Cumartesi günüsaat 19.00-20.00’de  ise “90’LARIN ŞARKILARI” hiç eskimeyen yönleri  ile M1 Adana AVM ziyaretçilerini geçmişe götürecek.

  M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz : “M1 Adana’da bu yıl  gerçekleştirdiğimiz “Açık hava Müzik Etkinlikleri” yaz aylarında ağustos sıcaklarının yoğun etkisinin hissedildiği Adana’da ziyaretçilerimize  adeta  müziğin ferahlatıcı etkisi  ile bir akşam serinliği yaratacak şekilde düzenlendi. Caz’dan, Latin Rüzgarı’na, 80’ler ve 90’lardan esen nostalji rüzgarları ile müzik dolu bu etkinliklerimize AVM ziyaretçilerimiz ve  Adanalıların yoğun ilgi ve beğenisi bizleri çok mutlu etti. Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.