3 ilde emniyet müdürü değişti; Adana Emniyet Müdürü görevden alındı

3 ilde emniyet müdürü değişti; Adana Emniyet Müdürü görevden alındı
Yayınlama: 27.01.2024
Düzenleme: 27.01.2024 10:18
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yeni atama kararları yayımlandı. Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü atandı. 127 ilçeye de yeni kaymakam görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 27 Ocak tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre emniyet, bürokrasi ve mülki idarelerde çok sayıda atama ve görevden alma gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci yerine Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca yerine Erden Sakarya, Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu yerine Necmettin Öztürk görevlendirdi.

Adana yeni İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan Kimdir ?

1968 senesinde İzmir’de dünyaya gelen Ahmet Hakan Arıkan, 1991 senesinde Polis Akademesi mezunu oldu. Ankara, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tunceli ve Polis Akademisi Başkanlığı gibi önemli birimlerde görev alan Arıkan, 2015’te Ankara İl Emniyet Müdür Vekili olarak görev yapmıştır. Arıkan evli ve bir çocuk babasıdır.

Ahmet Hakan Arıkan, son olarak Trabzon Emniyet Müdürü görevini yürütmekteydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Adana İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.