24 KASIM’DA BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK

24 KASIM’DA BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Katılımın yoğun olduğu yemekte konuşan Başkan Uludağ “Aziz Milletimizin tarih sahnesinde gösterdiği her başarının, kuşkusuz en büyük vesilesi ve mimarı Elleri öpülesi Türk öğretmenleri olmuştur.” dedi.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygar İnal, okul müdürleri ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı.

Öğretmenlerin salon girişinde çiçeklerle karşılandığı gecede bir konuşma yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ “ Meslek hayatlarında başta ilçemiz Sarıçam olmak üzere, ülkemizin geleceğini şekillendiren öğretmenlerimize geçmişimiz ve geleceğimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Türk Milletinin tarih sahnesinde gösterdiği her başarısının, kuşkusuz en büyük vesilesinin ve mimarının elleri öpülesi Türk öğretmenleri olduğuna vurgu yapan Başkan Uludağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Dünyanın en kutsal mesleğini icra eden, hepimizin üzerinde sayısız emekleri olan insanlar kıymetli öğretmenlerimizdir. Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerimizdir. Dolayısıyla elleri öpülesi Türk öğretmenlerimiz, milletimizin tarih sahnesinde gösterdiği her başarının, kuşkusuz en büyük vesilesi olmuşlardır. Onlar işte bu sözün tam manasıyla hakkını veren fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesi için fedakârca görev yapan öğretmenlerimiz, milletimizin gönlünde tarih boyunca taht kurmuştur. Daha iyi insan, daha mükemmel vatandaş, daha saygın bir millet ve daha güçlü bir devlet için her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve başarılı meslek hayatları diliyor, bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi.

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygar İnal ve Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç’ında birer konuşma yaptığı yemek programı, okunan Kuranı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından, Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede bulunan her okul için temin edilen çaycı seti hediye takdimi ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.