2024 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

2024 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Astroloji uzmanlarına göre 2024 yılı oğlak, yengeç ve koçların yılı olacak. Bu yıl koçların özel hayatında önemli gelişmeler yaşanacak. Oğlaklar kariyerlerinde yeni fırsatlar yakalayacak.

2024 yılında Plüton Kova burcuna geçip ‘yeniliklere hazır ol’ derken, Balık burcuna geçen Satürn ise ‘ilahi adalet’ temalarını gündeme getirecek. Tutulma aksları Koç ve Terazi hattında yaşanırken ‘bireysel olabilmeyi’ deneyimleyecek.

‘PARA, AŞK, SAĞLIK’

Yeni yıl sizlere para,aşk,sağlık getirecek. 2024 yılında Koç burçları iş ile alakalı konularda sosyal çevrelerini tamamen değiştirecekler. Arkadaşlıklar, yeni seyahat ve eğitim konularında şanslı olacaklar. Ticaretle uğraşan Koç burçlarının bereketlerinin artması an meselesi olacak. 2024 yılında Koç burçları aşk ile ilgili konularda evlilik temasını gündemlerine getirecek, yalnız olanlar yalnızlıklarını sonlandıracak bir ilişki başlangıcı yapabilecek. 2024 yılında Koç burçları sağlık ile ilgili konularda dönem dönem melankolik hissedecekler. Fiziksel ve ruhsal anlamda iyi hissettirecek aktivitelerde bulunmaları astroloji uzmanları tarafından öneriliyor. Oğlak ve yengeçler için değişiklik zamanı olacak. Yayları ve akrepleri ciddi sorumluluklar bekliyor. Boğa ve ikizleri bolluk ve bereket karşılayacak. Aslan ve Başaklar statü değişikliğine kendilerini hazırlayacaklar. Terazi ve kovaların iş temposu artış sağlayacak. Balıklar 2024’ün ortalarına kadar yeni yılın kendi yılları olmayacağını düşünecekler fakat yanılacaklar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.