2. TESBİH VE DOĞAL TAŞLAR FUARI’NIN HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRİLDİ

2. TESBİH VE DOĞAL TAŞLAR FUARI’NIN HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – 19-22 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nın hazırlıkları Vali Sayın Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kamil Eskimez, ÇUFAŞ Müdürü Emir Basalak, Tesbihçiler Derneği Başkanı Rezan Yılmaz ile Fidan Tesbihçilik Sahibi Nasır Fidan katıldı.

İlki geçen sene düzenlenen Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nda bu sene yapılacak çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunulan toplantı, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’in sunumuyla başladı.

Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Vali Köşger, fuarın sorunsuz geçmesi için her kurumun üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmesinin önemine değindi. Bu etkinlik ile Adana’nın festival ve fuarlar kenti olma özelliğini en güzel şekilde yansıtacağını söyleyen Vali Köşger, “Sadece tesbih değil birbirinden özel doğal taşlarla yapılmış takıların, koleksiyonların, canlı mezatların, tesbih üretim workshoplarının yer alacağı, ülkemizin çeşitli illerinden ve yurt dışından firmaların katılacağı fuarın Adana’ya değer katacağından eminiz.” dedi.

Fuarımızın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyen Vali Köşger, fuarın Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.