Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aladağ ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’in eşlik ettiği programda Karalar’ın ilk durağı, yangından etkilenen Dailer Mahallesi Musahacılı Küme Evleri oldu.
Karalar, burada yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölge halkıyla sohbet eden Karalar, daha sonra ilçenin farklı mahallelerindeki ziyaretlerini sürdürdü.
Zeydan Karalar’ın ilk durağı yangın bölgesi oldu
Aladağ programına yangının etkilediği bölgelerden başlayan Zeydan Karalar, Dailer Mahallesi Musahacılı Küme Evleri’nde vatandaşlarla görüştü.
Karalar ve Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir, mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntıları dinleyerek yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Mahalle mahalle vatandaşlarla buluştu
Yangın bölgesindeki temaslarının ardından Aladağ’ın farklı mahallelerini ziyaret eden Zeydan Karalar, vatandaşların talep, beklenti ve sorunlarını dinledi.
Uzun bir aranın ardından Aladağlılarla yeniden bir araya gelen Karalar, vatandaşlarla sohbet ederek hasret giderdi. Buluşmalarda Karalar’a gösterilen ilgi dikkat çekerken, zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı belirtildi.
Karalar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aladağlılarla buluşmasını, “Aladağ’ımızın köylerinde kıymetli hemşehrilerimizle kucaklaştık, hasret giderdik” sözleriyle değerlendirdi.
Karalar’dan Aladağlılara teşekkür
Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aladağlı hemşehrilerine teşekkür etti.
Karalar, paylaşımında kendisine sevgisini gösteren ve gönlünü açan vatandaşlara yürekten teşekkür ettiğini belirtti.
Özdemir’den Karalar’a teşekkür
Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir de ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede Karalar’ın ilçede vatandaşlarla kurduğu gönül bağına dikkat çekti.
Buluşmaların özlem, samimiyet ve kardeşlik içerisinde geçtiğini belirten Özdemir, ziyareti dolayısıyla Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Özdemir ayrıca Aladağ için birlikte ve omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.





