Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde dayanışma ve paylaşma geleneği yaşatılmaya devam ediyor. Mahalle muhtarlığı tarafından 29 Temmuz Salı günü saat 19.00’da aşure etkinliği düzenlenecek.

Etkinlik, Muharrem ayının son gününe denk gelen bu anlamlı tarihte, mahalle sakinlerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu, yaptığı çağrıda komşuluk ilişkilerinin güçlenmesine vesile olacak bu etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Karataş'ta mini voleybol şenliği düzenlendi
Karataş'ta mini voleybol şenliği düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Muhtar Ramazan Tamu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yenibey Mahallesi'nin kıymetli sakinleri. Yarın Muharrem ayının son günü ve bu özel günde aşure etkinliğimiz olacak. Etkinliğimiz saat 19.00’da muhtarlığımızın önünde gerçekleşecek. Katılımınız bizler için, mahallemiz için çok kıymetlidir. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi