‘YENİ 1 SEYHAN’ LANSMAN TOPLANTISI BAŞLADI

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Ümit Gül - Adana’da AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu’nun projelerini tanıtmak üzerine düzenlediği ‘YENİ 1 SEYHAN’ lansman...

‘YENİ 1 SEYHAN’ LANSMAN TOPLANTISI BAŞLADI
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Ümit Gül – Adana’da AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu’nun projelerini tanıtmak üzerine düzenlediği ‘YENİ 1 SEYHAN’ lansman toplantısı başladı. Lansman toplantısına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir, MHP İl başkanı Yusuf Kanlı, partili vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

“YENİ BİR SEYHAN KONUŞMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

Erdal Hatipoğlu konuşmasına şu şekilde başladı; “Sayın bakanım birbirinden kıymetli misafirlerimiz, değerli Seyhan’ın 96 mahallesinde beni abi gören kardeşlerim, beni evlat gönül bağrına basan analar, babalar daha iyi bir Seyhan’ı şey hasretle bekleyen hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün Adana’nın kalbinde, Seyhan’da hep birlikteyiz. Yeni bir Seyhan konuşmak için bir araya geldik. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.”

“DAİMA İLERİYE KOŞAN BİR SEYHAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu projelerini tanıtmaya başladı; “Değerli dostlarım, kıymetli hemşerilerim. Bizim Seyhan’a sözümüz var. Çocuklarımıza, gençlerimize, abilerimize, ablalarımıza sözümüz var. Caddelere, sokaklara, kaldırımlara sözümüz var. Bugün sözlerimiz konuşacağız. Tutmaya ant içeceğiz sözlerimizi. Bugün umudu konuşacağız. Bugün geleceği konuşacağız. Bugün hizmeti, özveriyi bugün gerçek belediyeciliği bugün yeni bir Seyhan’ı konuşacağız. Bugün açıklayacağımız projelerimizle vizyonumuzla, dik duruşumuzla, hedefimizle de, heyecanımızla Cumhur İttifakı olarak Seyhan’ımızın üzerindeki ölü toprağını atacağız. Seyhan’ı gerçek belediyecilikle buluşturup geleceğin Türkiye’nin planına taşıyacağız. Daima ileriye koşan bir Seyhan için çalışacağız. Çünkü Seyhan sevmek Seyhanlı herkesi sevmektir. Hayata geçireceğimiz her projemizde insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla insanımızı yönelebilse merkeze koyarak bütüncül bir yaklaşım açısıyla yepyeni yönetim yaklaşımıyla Seyhan için geliyoruz. Buradaki dostlarımızla teşkilatlarımız da hep birlikte Seyhan’ımıza kendimizi adayacağız. Kibirsiz, bahanesiz, kapısı herkese açık, dertleri kendi derdiniz gibi göreceğimiz bir yönetimle Seyhan için hazırız, heyecanlıyız ve kararlıyız. Bizim hareket noktamız Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki eser belediyeciliğidir, gerçek belediyeciliktir. AK Parti belediyeciliğidir.  Seyhan’ı pırıl pırıl parlatmaya, herkesi dinlendiği, gıpta ettiği, örnek aldığı bir mücevher yapmaya kararlıyız. Hadi şimdi yeni bir Seyhan’a bismillah diyerek başlayalım” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.