Yedipınar Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerinden Coşkulu Kutlama

Yedipınar Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Atatürk Parkında dans gösterisi düzenledi. Her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde Birleşmiş Milletler’e kayıtlı 156...

Yedipınar Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerinden Coşkulu Kutlama
Yayınlama: 13.05.2024
Düzenleme: 13.05.2024 15:39
A+
A-

Yedipınar Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Atatürk Parkında dans gösterisi düzenledi.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde Birleşmiş Milletler’e kayıtlı 156 ülke tarafından kutlanan ve engelli vatandaşlar için farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler düzenlenen Engelliler Haftasında, Yedipınar Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri Atatürk Parkında dans gösterisi düzenledi. Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte dans gösterisi gerçekleştiren engelli öğrenciler, izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

Geleneksel kıyafetli ile sıra gecesi gösterisi gerçekleştiren öğrenciler, Atatürk Parkında çiğ köfte yoğurarak halay çektiler. Keyifli anlara sahne olan gösteri de vatandaşlar da oynayarak, gösteriye eşlik ettiler. Engelli öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösterinin ardından, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökbağ, öğrencilere çiçek takdim ederek tebriklerini iletti.

 

Kaynak: Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.