Wellbees, dünyanın en büyük yazılım platformu G2’ye girdi
TOROS (Haber Merkezi) - Yeni nesil çalışan esenliği platformu Wellbees, dünyanın en büyük ve en güvenilir yazılım platformu G2’ye girmeye hak kazandı. Her yıl 80...
TOROS (Haber Merkezi) – Yeni nesil çalışan esenliği platformu Wellbees, dünyanın en büyük ve en güvenilir yazılım platformu G2’ye girmeye hak kazandı. Her yıl 80 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği platformda yalnızca gerçek müşteri yorumları olan yazılım ve teknoloji şirketleri yer alabiliyor. G2’nin kurumsal esenlik yazılımı tablosuna genel skor ve farklı kategorilerde tam puan alarak girdiklerini ve Eylül ayında yayımlanacak olan raporda da yer alacaklarını söyleyen Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu, “Bu platforma girmemiz, 18 ülkeye taşıdığımız hizmet kalitemizin en önemli göstergelerinden biri ve mutluluğun formülünü tüm dünyaya taşıma hedefimiz için de bir dönüm noktası” dedi. Abacıoğlu ayrıca derin teknoloji ürünü olmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Melis Abacıoğlu: “Şirketler esenliğin en az bir boyutunda çalışmalar yürütüyor”
Çalışanların iyi olma halinin özellikle pandeminin ardından şirketlerin öncelikli gündemlerinden biri olduğunu söyleyen Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu, “Araştırmalar, İK profesyonellerinin yüzde 88’inin, sağlık ve esenlik desteğinin çalışanların motivasyonu açısından önemli olduğuna inandığını gösteriyor. Şirketlerin çok büyük bir bölümü duygusal, fiziksel, spiritüel, sosyal, finansal, çevresel, mesleki olarak ayrılan esenlik boyutlarının en az birine yönelik çalışmalar yürütüyor. Biz de Wellbees olarak çalışanların daha iyi alışkanlıklar kazanmaları dolayısıyla daha iyi yaşamaları için
ürünümüzü sürekli geliştiriyoruz. Kullanıcılarımızın ürünümüze yönelik yorumları neticesinde başta ABD merkezli olmak üzere yazılım alanında dünya devlerinin olduğu G2 platformuna girmeye hak kazanmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu platforma girmemiz, 18 ülkeye taşıdığımız hizmet kalitemizin en önemli göstergelerinden biri. Aynı zamanda mutluluğun formülünü tüm dünyaya taşıma hedefimiz doğrultusunda da bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz” dedi.
“Yazılım devine dönmek için çalışıyoruz”
Bir yıl içinde derin teknoloji ürünü olmayı hedeflediklerini de belirten Abacıoğlu şöyle devam etti; “Özellikle yapay zeka alanında hem çalışan hem işverene farklı datalarla esenliklerini güçlendirebilmeleri için öneriler sunan bir yazılım devine dönüşmek için çalışıyoruz. Bir diğer hedefimiz ise zebra olmak. Zebra; dünya için değer yaratan, kar ile amaç arasında denge gözeten, gücü ve kaynakları paylaşmaya davet eden bir hareket. Biz de değer oluşturan, çalışmanın yöntemini değiştiren, kategoriye isim veren bir oyuncu olmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi global ölçekte de kurumsal esenlik denilince akla gelen ilk ve en çok tercih edilen teknolojik çözümler geliştirmeye odaklanıyoruz.”