Üniversitelilerin akşam yemeği Seyhan’dan

Üniversitelilerin akşam yemeği Seyhan’dan
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Akif Kemal Akay yönetimindeki Seyhan Belediyesi, ekonomik zorluk yaşayan üniversite öğrencilerinin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

TASARRUFLA ÖĞRENCİLERİN BÜTÇESİNE KATKI

Hafta içi her akşam Adana’daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere akşam yemeği ve çay ikramında bulunan Seyhan Belediyesi, öğrencilere tasarruf ettirerek bütçelerine de katkı sağlıyor.

AİLE ORTAMINDA SICAK YEMEK VE ÇAY İKRAMI

Geçtiğimiz Ramazan ayında Başkan Akay’ın talimatıyla başlatılan üniversite öğrencilerine yemek uygulaması, yaz tatilinin ardından yeniden başladı. Seyhan Belediyesi aşevlerinde hijyenik ve sağlıklı koşullarda pişirilen yemekler, hafta içi her gün saat 17.00 – 19.00 saatleri arasında öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı Yeşilyurt Mahallesindeki belediye hizmet binasında öğrencilere ikram ediliyor. Sıcak ve samimi bir aile ortamında yenen yemeğin ardından, konuklara çay ikram edilip, belediyenin gençlere sunduğu diğer olanaklar hakkında bilgilendirilerek, bu olanaklardan yararlanma daveti yapılıyor.

BAŞKAN AKAY GENÇLER BULUŞUYOR

Başkan Akay’ın da zaman zaman katıldığı akşam yemeği buluşmalarında renkli anlar yaşanıyor. Gençlerle birlikte yemek yiyen Başkan Akay, çay ikramında gençlerle uzun sohbetler ediyor.

Gençlerin ihtiyaçlarını, isteklerini ve önerilerini dinleyen Başkan Akay, gençlik hizmetlerini yine gençlerin öneri ve istekleri doğrultusunda yapılandırıyor.

Sıcak bir aile ortamında sıcak yemek ikramından yararlanmak isteyen gençler 0535 011 29 13 numaradan randevu için Seyhan Belediyesi’nin görevlilerine ulaşabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.