TURNUVANIN AÇILIŞ VURUŞUNU MİLLİ FUTBOLCU HASAN ŞAŞ YAPTI

Adana’nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.

TURNUVANIN AÇILIŞ VURUŞUNU MİLLİ FUTBOLCU HASAN ŞAŞ YAPTI
Yayınlama: 23.07.2024
A+
A-

Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından Pozantı Kongresi’nin 104’üncü yıldönümü anısına düzenlediği “5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası” başladı.

İlçedeki halı sahada düzenlenen “5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası” 13 takımın katılımıyla Pozantı Belediyesi ile Orman İşletme takımı arasında oynanan müsabaka ile start aldı Turnuvanın başlangıç vuruşunu ise Pozantı Kaymakamı Ekrem Güdek, Belediye Başkanı Ali Avan ve Milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.

BÖYLE ORGANİZASYONLAR GELECEK NESİLLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu yapan Şaş, vuruş sonrası gençlerle bir araya geldi. Şaş yaptığı açıklamada; Şu anda böyle organizasyonların gelecek nesiller için çok önemli olduğunu, özellikle çağımızda çok küçük yaşlara kadar düşen uyuşturucu ve alkol kullanımının önüne ancak bu tür etkinlikler ile geçilebileceğini vurguladı. Efsane futbolcu Hasan Şaş futboldan asla kopmayacağını yakında güzel projelerle geri döneceğinin sinyalini verirken halk tarafından gösterilen ilgi ve sevgi için ayrıca teşekkür ederek Pozantı Kaymakamı Ekrem Güdek’e de ayrıca forma takdiminde bulunarak etkinlik alanından tezahüratlarla ayrıldı.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Turnuva ilgili düşüncelerini dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, “Geleneksel hale gelen Pozantı Kongresi’nin 104’üncü yıldönümü anısına düzenlediğimiz 5 Ağustos Kongresi Futbol Turnuvasına katılım sağlayan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Bu turnuva, sadece sporun güzelliklerini yaşamakla kalmayıp, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştiren önemli bir etkinliktir. Futbolun birleştirici gücüyle, gençlerimizin ve tüm katılımcıların fair-play ruhu içinde mücadele edeceğine inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte keyifli ve centilmence bir turnuva geçirmeyi temenni ediyorum. Ayrıca turnuvamızı ziyaret ederek hem gençlerimize imza verip fotoğraf çektirerek sevindiren hem de başlama vuruşumuzu yapan efsane milli futbolcumuz Hasan Şaş kardeşime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Pozantı Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.