Törenle avukat oldular

Törenle avukat oldular
Yayınlama: 30.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Yalçın Topal, Gülşen Sevimli, Gülşah Kavak ve Neriman Çeliktaş için Başkanlık makamında ruhsat töreni yapıldı.

Törene, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Erkan Çetin, aileler ile misafirler katıldı.

“ADALETE ULAŞMAK ZOR”

Av. Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.  Av. Semih Gökayaz, meslektaşlarının hayatında bugünün dönüm noktası olduğunu belirterek, “Avukatlık mesleği onurlu, kutsal ve mücadele ruhu gerektiren bir meslektir. Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ve bugün aramıza katılacak meslektaşlarım ülkemizde hak aramanın, adalete ulaşmanın ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorlar. Avukatlık ruhsatlarını alan meslektaşlarımın azimle, inatla ve sabırla görevleri en iyi şekilde ifa edeceklerine dair inancımız tamdır. Hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz.”

Konuşmanın ardından törende Avukatlık Ant’ını okuyan avukatlara cübbelerini Av. Mustafa Çinkılıç ve Av. Cemre Topal giydirdi.

Törende, avukatlara Adana Barosu rozeti ve çanta hediye edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.