TMMOB ile Yüreğir Belediyesi Arasında Ortak İşbirliği Protokolü İmzalandı

Yüreğir Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı odalar arasında “Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için ortak mesleki ve teknik işbirliği protokolü” imzalandı.

TMMOB ile Yüreğir Belediyesi Arasında Ortak İşbirliği Protokolü İmzalandı
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

TMMOB’ne bağlı odalar ile bir araya gelerek işbirliği protokolünü imzalayan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ilçe de öldürmeyen binaları yapmak için bu protokolü imzaladığını şu cümleleri ile dile getirdi, “ilçemizde bundan sonra öldürmeyen binaları yapmak ve daha düzenli kent elde edebilmek, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırmak için insanların en azından herhangi bir kuşku duymadan yaşayacakları binalar için bütün oda başkanlarımla bir aradayız.” Protokole katılan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı konuşma yaptıktan sonra, protokol çevre düzeninin önemi bakımından imzalandı.

Başkan Demirçalı “En Fazla Çarpık Kentleşmenin Bulunduğu Bir İlçe”

Yüreğir ilçesinde çok fazla çıkmaz sokağın olduğunu belirten Adana Yüreğir İlçe Başkanı Ali Demirçalı cümlelerinde şu ifadelere yer verdi, “ İlçemizin içinde bulunduğu durumu hepimiz biliyoruz. En fazla çarpık yapılaşmanın ve çok fazla çıkmaz sokağın olduğu bir ilçe ama biz yaşanabilir şehir o şehirde bir ilçe elde edebilmek için bütün odalarımızla bugün bir protokol yapacağız. Bütün projelerimiz odalarımızın kontrolünden geçtikten sonra ruhsata bağlayacağız. Ben şimdiden Yüreğir’e hayırlı olsun diyorum.”

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.